Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/sammesol.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/sammesol.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Top attraktioner i Mellemamerika - Samme sol

Top attraktioner i Mellemamerika
Her er de mest populære attraktioner i Mellemamerika

Udgivet 31/10/2015

 
 
 
 
 

Roatan strandkant i Honduras | af James Willamor

Omkrandset af to verdenshave, med det Caribiske hav på den ene side og Stillehavet på den anden side er der masser muligheder for smukke naturopleveler med hav-til-land horisonter, vulkaner, rigt dyreliv og solbadning på kridhvide strande. Det kan blive en del af dine uforglemmelige øjeblikke
 

Blomsterruten i El Salvador

Ruta de Las Flores er en vej der strækker sig over 20 km igennem El Salvador langs bjergene. Vejen er kendt for sine smukke farver fra vilde blomster, og det er populært at cykle, løbe eller hike når blomsterne mens blomsterne står i fuldt flor mellem oktober og februar. På ruten er det oplagt at tage et stop forbi nogle af de lokale byer.

I weekenden kan du tage på madfestival i Juayua, hvor du kan få noget så eksotisk som grillet leguan, frøer på spyd og marsvin. Concepción de Ataco er kendt for sin store kaffeplantage og smukke vægmalerier. På de mange caféer har du muligheden for at smage friskbrygget kaffe fra deres plantage.
 

Dyk eller snorkle i Honduras

Honduras er et tropisk paradis! Her finder du Mellemamerikas bedste dykker og snorkle steder, hvis du vil udforske havets mangfoldige rige af fisk og koraller. Der er flere resorter at vælge mellem og strande du kan solbade på. I Honduras er det også populært at jungle trekke på Guanaja, se på vandfald og spise sig mæt i deres eksotiske køkken.

Læs om at svømme med hvalhajer i bl.a. Utila i Honduras og Mexico

Fakta om Mellemamerika
Mellemamerika eller Centralamerika er et område mellem det sydlige Mexico det nordlige Columbia i Sydamerika. Mellemamerika er ikke et kontinent i sig selv men en del af Nordamerika. Mellemamerika består af landene Guatemala, Belize, Honduras, El Salvador, Nicaragua, Costa Rica og Panama og har et areal på 523.780 km2
 


 
 

 
 

Monteverde skov i Costa Rica

Monteverde skov også kaldet skoven i skyerne er et must-see i Costa Rica! Skoven er gjort tilgængelig for turister, der alternativt til hiking på junglebunden kan udforske skoven oppefra på kabelbroer og svævebaner.
 


 
 
 
 
 
 
 
 

Himmel trekking | af Peter Hook


 

 
 

Maya-epokens ruiner

Nogle af de mest ikoniske ruiner giver dig et indblik i Mayaernes ældgamle historie. Chichen Itza er en stor by som Mayaerne byggede omkring det 8. århundrede. Her finder du mange forskellige historiske kunstværker og arkitekturer. I midten af byen finder du det ikoniske El Castillo tempel også kaldet Kukulkan tempel. Her tilbad Mayernes slangeguden, Kukulkan. Actun Tunichil Muknal er en grotte for Mayaernes ofringer og ritualer. Der er rester fra flere skeletter, bl.a. er der et helt skelet fra en ung pige. Der er begrænset adgang for turister i grotten for at bevare stedet.
 

Mayaerne er et folk i det sydlige Mexico, der har en 3000 år gammel historie og eksisterer stadig i dag. Der findes flere bevarede ruiner fra deres storhedstid omkring det 8. og 9. århundrede.