Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/sammesol.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/sammesol.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Thailand i juli. Er det noget værd? - Samme sol

Thailand i juli er ikke så kedeligt som man skulle tro

Udgivet 03/11/2015

 
 
 
 
 

Ang Tong National Park i Ko Samui | af Victor Gleim

Mange steder kan du læse, at der i Thailand er vådt, lavsæson og monsun i juni til august. Men hvor slemt er det egentlig? Og hvad er fordelene?

Det er nemlig ikke så entydigt. Der er nogle helt åbentlyse fordele: Lavsæson er lig med færre turister og overkommelige priser, og det hjælper på budgettet, når man skal rejse langt.

Læs også “Gode steder at rejse i juli”

Regnvejr og lavsæson i Thailand er ikke ligesom gråt efterårsvejr i Danmark. Vejret er i den varme ende i Thailand, omkring 27-31 grader. Bygerne falder intenst men sporadisk og varer for det meste et sted mellem 1-2 timer for igen at give plads til solen. Det kan være helt behageligt at få lidt afbrydelse fra den hede sol.

Koh Samui er et oplagt valg i juli

Hvis du gerne vil mindske sandsynligheden for regn endnu mere er den østlige del af Thailand og øer som Koh Samui samt Koh Phangan at foretrækker frem for den sydvestlige del af Thailand (fx Ranong og Phuket). Forskellene i regntiden betyder, at det generelt er bedst på østkysten mellem maj og oktober og bedst på vestkysten fra oktober til april.

Hvad kan man lave i Thailand i juli?

Se den mummificerede munk i Wat Khunaram

Besøg Wat Khunaram templet på Koh Samui. Her finder du den mummificerede munk, der døde under meditation i 1973.

Lysceremoni og elefantparade i Surin 18.-19. juli

Starten på buddhisternes faste markeres med en række ceremonier rundt omkring i byen, Surin, der involverer 12 forskellige templer. En af de mest kendte events er den store elefantparade med over 80 elefanter. Buddhist munke sidder på ryggen af elefanterne og modtager almisser fra de lokale og turister mens de vandrer gennem byen.

Farverig og gakket ladyboy cabaret

Ladyboys i prægtige kostumer, makup og musik i åbent teater med fri indgang. Istedet betaler du lidt ekstra for øllen og billeder. Hele familien er godt underholdt når de damede drenge går på scenen i det gakkede Starz cabaret show. Det er godt at bestille en billet i forvejen, da det er populært og svært at få en god plads

Dans hele natten i fuldmånens lys

En gang om månede flokkesbackpackers under fuldmånen lys på Koh Phangan til de den rituelle fejring af månen.

Moderne buddhistisk tempel

Wat Plai Laem er farverigt og rimelig nyt buddhistisk tempel bygget i 2004. Arkitekturen er både thailandsk og kinesisk. Templet rummer to kæmpe statuer, der forestiller en tyk buddha og barmhjertighedsgudinden, Guan Yin.

Flyv på vandet med et flyboard

Er du en adrenalin junkie SKAL du prøve flyboarding. Det ligner noget der er taget direkte ud fra en science fiction film, en forholdsvis ukendt sport i Danmark, der går ud på at man bliver skudt op i luften af en vandstråle. Du får undervisning af en certificeret flyboarding instruktør og får ca. 15-20 minutters flyvetid.


 
 
 

Flyboarding | af David van der Mark