Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/sammesol.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/sammesol.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Gode steder at rejse hen i februar - Samme sol

Februar
Gode steder at rejse i februar


 
 
 
 
 
 

Whistler bjerget i Canada | af Kris Arnold


I Europa er der stadig bidende koldt i mange lande. Frankrigs skiløjper tiltrækker mange turister fra de nærliggende lande, der har ferieuge i februar.

I Danmark har vi også vinterferie. For os er Sverige og Norge de tætteste områder for vintersport. Hvis du vil undgå de proppede feriesteder, kan det dog være en bedre idé at rejse efter fjernere oplevelser.

I Asien er der mange gode rejsemål. Burma, Cambodia og Vietnam er blandt de bedste rejsedestinationer. Der er også varmt i Malaysia, Thailand og Sri Lanka, men der kan optræde regn ved østkysterne. Du kan også stå på ski eller snowboarde i Japan. Der er mange japanske vinteraktiviteter.

Australien er meget godt at rejse til. Sommersolen står stadig højt på himlen, men antallet af turister tynder ud hen over februar.

I Amerika er Mellemamerika og Sydamerika fantastiske rejsemål.

Læs også Top attraktioner i Mellemamerika

Vejret er varmt og der er mange festlige begivenheder og smukke naturoplevelser – især i Brasilien, Chile, Mexico og Costa Rica. Inkastien i Peru har lukket hvert år i februar pga. vedligeholdelse.

I Afrika har Sydafrika højsæson. Det er perfekt hvis du vil opleve livet i Cape Town. Der er sommervarmt men regn-sæson, og det kan derfor være sværere at spotte dyrelivet. De nordlige lande i Afrika er kølige mens landene i øst og vest er varme og uden for regn-sæson. De østlige lande er de bedste steder at opleve dyreliv og trekke mens de vestlige lande lokker med strande og kulturelle oplevelser.Monark sommerfugl, Mexico

Millioner af sommerfugle migrerer til Mexico
Se det spektakulære naturfænomen og oplev Angangueo’s årlige festligheder til ære for monark sommerfuglene

Karneval i Brasilien

Prægtige dragter og sambarytmer
Dans med til verdens største sambatræf og karneval i Rio

Sapporo sne festival

Do you wanna build a snow man?
Sapporo sne festival er en af de største vinter attraktioner i Japan, fyldt med vidunderlige skulpturer af sne og is