Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/sammesol.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/sammesol.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Gode steder at rejse hen i december - Samme sol

December
Gode steder at rejse i december


 
 
 
 
 
 

Strøget i december | Foto af News Oresund


Hvis du kun har en uge at rejse i er det bedst at blive i Europa. Der er god mulighed for at opleve lidt udenlandsk julehygge på markeder i bl.a. München, Østrig og Bruxelles. Varm dig på en kop Glühwein. Vil du ud af julehulen og ha’ et vinterkick skal du tage til Alperne eller Pyrenæerne.

Asien er utrolig populært i vintertiden og forståeligt nok. Når vi når december har der altså været kedeligt vejr i DK i pænt lang tid. Thailand er fantastisk! 30 grader sådan cirka, men så SKAL du også som minimum tage to uger. Thailand er ikke det eneste dejlige sted i Asien, Maldiverne, Cambodia, Vietnam og Burma er også yderst anbefalelsesværdige! Det er nok kun det nordlige og østlige Malaysia samt Borneo som kan være præget af store mængder nedbør.

December er et dejligt tidspunkt at tage til Australien. Sommeren giver endnu længere dage, så du kan fordybe de i alle de ting der er at udforske. Tag eksempelvis til Caims i det Nordlige Queensland; porten til Great Barrier Reef. Her kan du snorkle eller tage en bådtur til reefen. For folk der ikke kan svømme er den naturskønne scene nok til at tage pusten fra dig.

I det sydlige Amerika er der flere dejlige destinationer, der pga. det omvendte vejrforhold er rigtig sommerligt i december. Mexico, Brasilien og især Columbia (pga. festlige begivenheder) er populære. Hvis du ikke har noget imod kulde, så er New York også særdeles festligt omkring december og nytårsskiftet.

Det vestlige Afrika er udemærket til strandferie, bl.a. Senegal og især Elfenbenskysten. Seychellerne slår alle badeferier, men er også meget populært blandt turister – så lille prisadvarsel.
Geminid meteorregn

Det regner med stjerneskud i vintermørket
Sku mod himlen nætterne mellem 12.-15. december og se årets store sværm af meteorer, Geminiderne

Julemarked i december

Julehøjtid, julemarkeder og alt hvad der hører til
Oplev den hyggelige julestemning rundt omkring i Europa