Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/sammesol.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/sammesol.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Gode steder at rejse hen i august - Samme sol

August
Gode steder at rejse i august


 
 
 
 
 
 

Grand Prismatic Spring geyseren i Yellowstone | af Arup Malakar


Europas højsæson er på sit højeste! Grundet de fleste landes skoleferier er det meget populært at rejse i starten af august hvorimod det er nemmere at finde fly og hotel mod slutningen af måneden. De nordeuropæiske lande er vældig behagelige. Det kan især anbefales at besøge Island og de andre lande i skandinavien. Det sydlige Europa kan nogle steder være ekstremt varmt, fx i Middelhavslandene.

Asien er det mindst attraktive kontinent pga. monsunvinde. Bali, Japan og Indonesien kan fremhæves som nogle af de få gode steder, men der er fugtigt. I Japan kan du opleve nogle af landets største festivaler (de har mange), så det er bare om at tjekke dem ud.

August er Australiens sidste vintermåned. Hvis du har fulgt med i de foregående to måneder, har du fundet ud af, at Australiens vinter slet ikke falder ind under stereotypen. Ikke nok med, at den ligger i vores sommermåneder. Vinter er ikke lig med bladløse træer og blanke snelandskaber. Det tropiske Australien har temperaturer op over 25 grader og byder på masser af aktiviteter mens du i det sydlige Australien kan opleve en mere traditionel vinter og højtidelig Yulefest.

Nordamerika er vidunderligt i august! Vejret er godt stort set alle steder. Det er et godt tidspunkt at køre igennem USAs stater ad den berømte Route 66. Florida er et af de få steder, som du bør undgå. Selvom der er varmt, er der også regnfuldt.

Du kan rejse til Sydamerika, men det er ikke det bedste tidspunkt hvad angår vejr eller ro. Der er travlt i Peru på grund af højsæsonen. Det samme gælder Argentina, men det skyldes ski-attraktionerne snarere end varmt vejr. Brasilien og Colombia har færre aktiviteter sammenlignet med de mange festligheder tidligere på året.

I Afrika er de vestlige lande i en periode mellem regn sæsoner. Afrikas højdepunkt er dog uden tvivl den store vandring af vilde dyr, der er på vej over Serengeti-sletten i Tanzania og Kenya. Østafrika er derfor et populært rejsemål. Endnu længere mod syd kan du også spotte dyr, men er der ret koldt om natten. Nordafrika er brændende varmt! Så husk at køle af på stranden hvis du skal der til eller book et hotel med pool.
Burning man festival, Nevada

Surrealistisk festival i Nevada ørkenen
Mutantbiler og kreative installationer – Burning Man forvandler den golde ørken til en fantastisk kunstscene

Nebuta Matsuri, Japan

Her er Japans svar på Rios karneval
Nebuta Matsuri

Route 66, USA, fra Chicago til Los Angeles

Godt tidspunkt at tage på road trip på Route 66
Mere end 3900 km lang og engang centralt bindeled mellem Chicago og Los Angeles – Route 66 er for mange rejsende symbolet på frihed og en vigtig del af amerikansk historie

La Tomatina, Buñol i Spanien

Overdyng dine venner med tomatjuice
til tomatkampen i Spanien, La Tomatino

Læs mere