Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/sammesol.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/sammesol.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Gode steder at rejse hen i april - Samme sol

April
Gode steder at rejse i april


 
 
 
 
 
 

Kirsebær blomstring (Sakura) i Japan | af kanegen


Foråret har for alvor ramt Europa! Der er stadig varmest i det sydlige Europa, men forårsblomsterne springer ud overalt. Ferieøer som Kreta og Malta er ideelle rejsedestinationer. I Danmark og de andre skandinaviske lande er dagene blevet meget længere. Det giver liv i byen på gader og stræder.

Asien kan være lige lovligt varmt i april. Mange lande har dagstemperaturer over de 30 grader, men det er jo ikke nødvendigvis en skidt ting, hvis man længes efter sol og badedage. Borneo og Malaysia har ekstra gode vejrforhold, fordi april falder midt imellem perioder med monsunvinde.

Flere mener april er den bedste måned at besøge Australien. Denne måned ligger mellem høj- og lavsæson og luften er kølig. Vandet holder stadig på varmen. Det er roligt og klart. Derfor er det især populært at snorkle ved Great Barrier Reef og tage på stranden.

I Amerika nyder flere af USA’s stater godt vejr. Californien, Louisiana og Florida er især gode at besøge i April. New York kan også udforskes, selvom der kan forekomme regn. Det er nok bedst at holde sig fra Sydamerika, som er i en periode med meget høj luftfugtighed.

Nær slutningen af måneden starter den lange regnsæson i Østafrika og Vestafrika. Det regner dog ikke hele dagen. Regnen optræder under store regnskyl, der varer få timer for igen at give plads til solen. Det kan være vanskeligt at trekke og spotte dyr på safari i regn sæsonen. Det sydlige Afrika er ved at klare op efter deres regnsæson. Hvis du gerne vil på safari er det oplagt at besøge Krugers national park.




Songkran vandkamp / renselsesfest i Thailand

Ingen kan vide sig sikre – heller ikke turister
– når der er fire dages vandkamp og renselsesfest i Thailand

Bluebells

Gå på en skovbund af blå klokker
Her fandt romantikkens digtere inspiration

Lampefestival i Hong Kong

Lampefest i Hong Kong
Farverige lamper pryder markeder, butiksfacader, restauranter – ja, alle steder i Hong Kong, når foråret hyldes

Great Barrier Reef

Udforsk jordens undersøiske vidunder
Verdens største koralrev, Great Barrier Reef, er både klart og roligt i april